Show og middag på låven med Sjur Hjeltnes

Sjur Hjeltnes har laget nytt show og kommer til låven på Gimmeland Gaard lørdag 13. mai. Du får servert deilig mat laget på gården.

SHOW MED SJUR HJELTNES

«Det er hardt å vera mann. Men kake er godt. Flaks at nokon har brukt tid på å laga unyttige ting, som kunst for eksempel. Det fyrste pianoet hadde berre ein tangent. Det var tøffe tider for pianister. Bli med Sjur Hjeltnes på ein lat rusletur langs strandpromenaden på den franske rivieraen. Med sola i ryggen og eit glas i handa tek han deg med på ei musikalsk feiring av nytelse og lykke, stikk i strid med Luksusfellen sine anbefalingar».

Showet varer i 65 minutter.

MIDDAG

Velkomstrett før showet er Gimmelsk Bruchettas med storbondens hemmelighet. Til hovedrett får du servert Berserker Slakterbiff med pors, balsamico karamellisert nepe, smørstekt romanesco, selleripotetmos med tørket spekeskinke og gressløk, og grillet-peppersaus på kraftig krem.

Mathensyn må meldes til [email protected]

Generell informasjon

Dato: Lørdag 13. mai
Dørene og baren åpner: 17.00
Show: 18.00

Middag: 19.30
Billetter: kr 1150,- for musikalsk humor show og middag

Transport

Det blir satt opp buss fra Nesttun kl. 17 med retur fra Gimmeland til Nesttun kl. 23. Du kan kjøpe billett når du kjøper billett til show og middag.

Sjur Hjeltnes
Sjur er klassisk pianist og seriøs komiker fra Voss. Helt fra ytterste skjær til kongens slott har han kommet med sine særeigne tanker fra pianokrakken. Han har studert ved Griegakademiet i Bergen og Ecole Normale de Musique de Paris, har spilt det meste mellom Deep Purple og Fartein Valen og han har vært kapellmester, skuespiller og komiker i alt fra revy til samtidsteater. Fra 2003 til 2010 spilte han med Nordic Tenors, og i 2006 vant de komiprisen sammen. Sjur er også kjent som kapellmester i «Eides språksjov» på NRK1.

https://sjurhjeltnes.no

Gimmeland Gaard
Gimmeland ligger sjarmerende og rolig til i Fana, bare 25 min utenfor Bergen sentrum. Den nyrestaurerte låven på tunet kan leies til alle anledninger. Gården eies og driftes av Lisbeth og Paul Særvold, som driver med tradisjonell gårdsdrift med sauehold og juletreproduksjon.
Lisbeth og Paul legger vekt på personlig vertskap, og har i tillegg en liten stab av unge kjekke mennesker som liker og trives med driften av låven som selskapslokale.

Gimmeland Gaard er opptatt av å servere god og kortreist mat, i hyggelige omgivelser. Låven har egen bar. Gimmeland Gaard, Bontveitvegen 298, Kalandseidet
https://www.gimmeland-gaard.no

Ta med deg vennegjengen til en helaften med kos og hygge på låven!